Kru OY logo

Tietosuojakäytäntö

Kru OY kunnioittaa yksityisyyttäsi ja suojaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja mitkä ovat oikeuksiasi näihin tietoihin liittyen.

Mitä tietoja keräämme
Keräämme tietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muut yhteystietosi. Voimme myös kerätä sinusta tietoja, jotka ovat julkisesti saatavilla, kuten yrityksesi verkkosivustolta.

Miten käytämme näitä tietoja
Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle timanttiporaus ja timanttisahaus palveluitamme. Voimme myös käyttää tietojasi lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää ja muuta sinua mahdollisesti kiinnostavaa tietoa.

Oikeutesi
Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai korjaamaan henkilötietosi, ja voit myös milloin tahansa pyytää meitä olemaan käyttämättä tietojasi markkinointitarkoituksiin. Jos haluat käyttää oikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@krutimantti.fi.

Tietojen säilyttäminen
Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi tai lain edellyttämällä tavalla. Tämän jälkeen poistamme tietosi turvallisesti.

Tietojen jakaminen
Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, ellei laki sitä vaadi.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä.

Copyright © 2024 Kru OY

Timanttiporaus ja timanttisahaus
Scroll to Top